In het kort!

Scan voor scan brengen we de ruimte in kaart. Hierna wordt de opgenomen data verwerkt en voegen we indien wenselijk interactieve hotspots toe aan de presentatie. Na uw goedkeuring van de complete presentatie ontvangt u een link om uw presentatie te delen.

01. Scannen

02. Uploaden

03. Delen

3D-VR presentatie

Met een 010360 3D-VR presentatie is het mogelijk om uw ruimte virtueel te laten bezoeken.

In de virtuele ruimte kunnen hotspots geplaatst worden voor extra info. Hierdoor is het mogelijk om tekst, video, pdf etc. te integreren in uw ruimte.
Ook kan er op elk plaats in de ruimte een 360˚ foto gemaakt worden. Deze 360˚ foto kan probleemloos op uw Facebookpagina worden geplaatst. Facebook maakt hier automatisch een interactieve 360˚ afbeelding van.

De 3D-VR presentatie kan d.m.v. een simpele link op uw site worden geplaatst.

HOT SPOTS

Door het gebruik van hotspots in uw presentatie kunt u extra informatie delen, zoals productvideo’s, audiofiles, foto’s, pdf files en tekstvelden. Genereer bijvoorbeeld extra verkoop door een link te plaatsen naar artikelen in uw webshop.

VIRTUAL REALITY

Door gebruik te maken van een VR-Bril maakt u uw virtuele ruimte zeer realistisch om te bezoeken. Een waanzinnige ervaring!

Dankzij de VR-bril krijgt u de getoonde beelden vrijwel direct op het netvlies. Ook ontvangt u geen visuele informatie meer van de echte omgeving omdat de bril de ogen volledig omsluit. Zo lijkt het alsof u in een andere wereld bent beland die heel echt lijkt. Links of rechts kijken: het beeld verandert dan mee. Het is 3-dimensionaal (3D), interactief en 360 graden. Daardoor bekijkt u niet alleen de ruimte… u bent in de ruimte!

Een kartonnen VR-Bril een Smartphone of een Samsung Gear VR bril is het enige wat u nodig heeft om een 010360 VR-presentatie te ervaren.

EXTRA’S

Naast de 3D-VR tour die wij u opleveren, zijn er nog meer extra’s zoals:
• Virtueel fotograferen vanuit iedere positie
• 360 graden foto’s genereren
• Plattegronden exporteren
• Een video van de tour creëren
• Google Indoor Streetview
• En nog veel meer

Een 3D-VR presentatie van 010360 is voor elke onderneming en/of organisatie uniek. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

010360.nl – Official Matterport Service Partner

Vragen over onze dienst...

Neem contact met ons op!

.

Driemanssteeweg 648, 3084 CB Rotterdam
+316 140 470 81 | +316 394 888 69

All Rights Reserved ® 010360˚nl