Skip to main content

Werkwijze 010360˚NL

Scan voor scan brengen we de ruimte in kaart. Hierna wordt de opgenomen data verwerkt en voegen we indien wenselijk interactieve hotspots toe aan de presentatie. Na de goedkeuring van de complete presentatie is het mogelijk om via een link de presentatie te delen.

01. SCANNEN

02. UPLOADEN

03. DELEN

3D-VR PRESENTATIE

Met een 010360 3D-VR presentatie is het mogelijk om een ruimte virtueel te laten bezoeken. Wij kunnen extra info plaatsen in de presentatie d.m.v. hotspots. Hierdoor is het mogelijk om tekst, video, pdf etc. te integreren. De 3D-VR presentatie kan d.m.v. een simpele link op een site worden geplaatst.

Wij komen de ruimte met 2 personen scannen. Voordat we starten lopen we met de klant een rondje door de ruimte en bespreken wat de diverse wensen zijn. Hierna zal iedereen de ruimte moeten verlaten en starten wij met het scannen.

Na het scannen zullen wij de virtuele presentatie verder afronden en in een afgeschermde omgeving presenteren aan de klant (binnen 24 uur). Hierna kunnen wij starten met het plaatsen van de eventuele hotspots.

We lopen door de gehele ruimte om te kijken of er geen “rommel” ligt.
We vragen of iedereen de ruimte wil verlaten als we gaan scannen.
In kaart brengen waar de focus van de presentatie ligt.

010360.NL IS OFFICIAL MATTERPORT SERVICE PARTNER